Geng Gajusss n Gojess ;)

Wednesday, June 29, 2011

Tuesday, June 28, 2011

be happy


hi u all,

nampak x smile uh...hee....begitu la cerianya fi hari ini,tapi tade la smpai senyum lebar macam nie..ceria yang bese2 jew...alhamdulillah daripada mudi jew..kan3...hee..ary nie bermulanya kehidupan baru dengan wajah yang sama,orang yang sama,mentaliti yang berbeza,tiada lagi perasaan yang sentiasa gundah gulana..yang ada kini sudah berwajah baru menjadi wanita yang ingin tabah dalam mengharungi setiap dugaan dan cabarannya..

Monday, June 27, 2011

walau antara kita tiada lagi jodohnya


awak..
saya tahu silap saya kerana melepaskan awak pergi...
salah saya kerana terlalu banyak buat awak kecewa...
salah saya juga kerana tidak membalas cinta awak masa awak bersama saya..

wedding day


selamat pengatin baru wat kakakku yang comel semalam 26/06/2011....memang meriah betul la...majlis 3 ari berturut2...ary pertama majlis nikah....x dpt nak tengok sebab keje...ary sabtu mjlis malam berinai..huuu..memang best...bestnye sbb jadi pengapit..hee...wktu mjlis berinai pon jd pengapit juga..

Friday, June 24, 2011

Stuck In The Moment

With you,
With you,
I wish we had another time,
I wish we had another place…

Now Romeo & Juliet,
They could never felt the way we felt,
Bonnie & Clyde,
Never had the highlight,
We do,
We do…

Tuesday, June 21, 2011

seandainya kau tahu


saat ini aku memerlukan teman untuk aku meluahkan perasaan...perasaan yang aku sama sekali tidak mahu memikirkannya...perasaan yang sering membuat diriku dilanda resah dan kecewa..yang membuatkan orang di sekililing aku menerima musibahnya...

Saturday, June 18, 2011

Dinner ex f6 08/09 part 2

hi u all,

lame da x wat entry..bukak blog pon da jarang..nak BW apatah lagi...hee...bukan la bz sgt pon..tapi kekeringan idea n tade mud nak wat entry...ok.nie smbungan untuk dinner mlm 2...sape yg belum bace part 1...meh tekan sini

Monday, June 13, 2011

Hatiku Milikmu - Nera Af9

kuberikan lagu ini khas untukmu..
dengarlah wahai kasihku..
aku mahu kau tahu isi hatiku...
yang menyatakan bahawa aku menyintaimu....

Sunday, June 12, 2011

sharing is kongsi

hi3 u all..

juz nak share ape yg fi dapat ary nie..
fi tertarik dengan alunan piano yang affanaizat mainkan..
sangat2 best..
fi share ngan korunk n korunk dengar la k..
pada fi menarik n ade feeling disitu..
bagi korunk taktau la kan..heee..
enjoy ok..n
hepy sunday...
have a gud day... =)

Saturday, June 11, 2011

Dinner ex f6 08/09 part 1

hi3..

lame da x wt entry...ptot nye entry nie ary rabu (8/6/2011) fi da post..tp tade mud nak wt entry...ok la..ary nie nak wt entry pasal dinner..memang happening giler la...walaupun hujan dan terlewat sikit datang..ye ar,fi jd driver..nk kena amek member...yg naek ngan fi,adik fi,yuz,ila n tisa...yang dpt dtg pon x ramai..cume 16 orang jew tmasuk adik fi..yg laen sbuk n ad yg keje kt tmpt len..so x dpt la nak join..tp tak pe la...yg ade nie pon da memang happening da..


Sunday, June 5, 2011

GENG BLOG PINK : ice breaking about me

hi3....

ary nie mau join ice breaking yang dibuat oleh cik yaya untuk ahli2 GBP yang baru...kire sesi perkenalan la...

Saturday, June 4, 2011

perasaan bila di usha.....


ok..
nie cter benar..
bukan tipu segala..
kenyataan...
bukan cobaan..ini betul2...

Friday, June 3, 2011

i Love U

I LOVE U...
SAYA SAYANG AWAK..
SAYA CINTA AWAK..

Thursday, June 2, 2011

bunga kasih


bunga menghiasi taman hatiku,
mengharumi dunia yang aku lalui,
diceriakan dengan warna indah pelangi,
membuatkan aku terpesona denganmu,
hingga tidak sekalipun aku berkelip memandangmu..

setiap detik ku menanti dirimu,
yang aku dambakan tuk bersamamu,
andainya kau jadi milikku,
akan kuselimuti dirimu dengan kasih cintaku..

saat ini kau menjadi peneman setiaku,
bilakah kau kan jadi pendampingku,
seperti yang aku inginkan impian bersamamu,
bersama selamanya sampai akhir waktu,,

Wednesday, June 1, 2011

donut untuk semua

hi3..
ary nie ramai yang sibuk nak kuih donut..
jadi nie fi nak kasi semua orang donut..
law bagi sorang x abis plak nanti..
tak abes bersemut..
da membazir..
hehhehehe...
korunk share2 la k... =)


ok..
da kenyang kan..
alhamdulillah..
len kali law ade lagi t fi kasi ok..
kasi laen plak la..
huhuuhu...
ok la..
bubye...

p/s : tade idea nak bikin entry..nie la entry paling merapu pernah fi wat..hahaha..