Geng Gajusss n Gojess ;)

Tuesday, January 11, 2011

SAYA SUKE BERHIJAB

hi all..

nie satu lg contest yg efi nk join...sgt2 menarik...sbbnye ia berkaitan ngan hijab..i like..i like...contest nie di anjurkan oleh cik woot woot ...antara syarat2 yang perlu dipenuhi ialah :

-STYLE YOUR HiJAB-
syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

ok...syarat sume da ad..so skunk,fi nk pertaruhkan gambo nie tok contest hijab...menang kalah xksah la..msuk skadar suke2 n tiada paksaan...huhuhuhu.....

nme2 yg akan fi tag ialah :

  1. kak mai
  2. CIk WanMYzuRa
  3. cik pelangi         
ok..thats all,bubye..

lov u,

1 org sdg potpet! potpet!!:

.cik yaya. said...

dear, u dah diterima join geng blog pink.