Geng Gajusss n Gojess ;)

Wednesday, November 30, 2011

celebrate early..waalaahhhh!!


hai3...(sambil angkat tangan melambai2 like ratu cantik..ahakzss)sila muntah okey..as u know (macam la aku popular sangat semua orang kenal aku,ingat besday aku..puuiiihhh..)okey3..stop merepek benda yang bikin orang tak hingin nak bace entry ko ok...

sedapkan tengok pizza kat atas nie..memang sedap la kalau orang belanja..haha...nie cter semalam punye la..x smpat nak update...bf fi smbut besday fi awal dari hari sepatutnye...huu..bukan apew..die nye cuti awal..xdpt cuti waktu besday fi..jadi x salah la kalau die nak sambut awal..lagipun fi x harap pon...but as his wish,ikut jew la pmintaan die...


bukan pergi berdua jew..g ngan adik sekali..plannye nk ajk member adik skali sbb adik nk clebrate besday kwn yg die nk ajk 2..tapi mak die x bg plak..law x kitorg berpecah la wat hal msing2...huu...adik ikut jew la kmne kitrg nk pegi..tape la,ta kesah pon..die la untung makan free,wyg free..huu...

kitorg g beli tiket dulu tengok citer twilight...nasib bek la byk kosong lagi...jadi bleyh plih kat mne y kitorg nak duduk..fi nak duduk sit tgh2 tp bf tanak..huuu..jd amek la site tepi yg ade 3 sit..n then kitorg g la mkn,sbb prut smemangnya da berkeroncong tahap x igt sebab x mkn papew dari uma...bf ajk mam pizza..wahh,dengan berseleranya adik dengar laju jew...hehe...

adegan2 sebelum dan waktu makan...fi penuhkan entry ngan pic jew la ye...hee.

bermulalah sesi muntah memuntah..gedix menggedik...
...
...
...
...
...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
...
..
ok sila tengok..haha


ohh..ini sesi dengki mndengki..abes hdung n keningnye fi knakan aiskrim.
sila sediakan tempayan tuk muntah lepas tengok aksi terlebih nie..

 

satu2nye adik perempuan fi...
makan punye makan da nak start da citer twilight...pizza kitorg mkn x abes...order yang large punye..da la cheese jew lupe nak tmbah topping..muak terus...name pon cis cheese kan memang ler muak..huu..bungkus bwk blek sajelah...memang penuh la perut..masing2 perut kedepan sebab ngandung kedepan sebab kekenyangan...lambat skit la msuk pggung..huu..skali msuk ramai rupenye..igtkan xramai..ade jugak yg bru beli tiket waktu wayang da start..

best gak citer Twilight nieyh..x sabar nak tunggu part II..igtkan bella mati,tapi hidup plak..sapew yg jadi jahat sebenarnya nie..anaknye ke bella sendiri..haihh..yang penting edward tetap dihati bf tolak tepi ...ngeh3...jangan marah....

abes 2 jalan la sat g Popular teman adik beli komik...bf x msuk skali..sekali tengok hilang da..tatau kemane...lepas bayar sume die tade jugak...p la msg gtaw tman adik p toilet...haih...lame jugak bf p..kmne pon tatau la..orang smpat ngurat snap pict lagi nieyh...duk kat kusi urut sambil tnggu die n akhirnya muncul jugak fahrin ahmad  bf fi..tengok sat pict..penat da membebel..
ok..suda..banyak lagi.tapi nie jela mampu masukkan..nanti korunk muntah plak..huuuu...btw,fi nampak smthing kat blkg bf..1 beg..fi wat tatau la..igt die beli brang tuk diri sendiri ke pew..last2 die hulur kat fi beg uh..haiihh...rse macam nak pengsan kat situ jugak waktu bukak beg uh ade satu box panjang baldu warne cklat gelap yang dihias dengan reben sekali...fi terkaku jugak la..airmata nie memang da bergenang sebab terharu sangat2..da janji nak bukak kat uma,jadi kat uma la fi bukak..memang tatau la apew kat dalam 2 yang fi dapat agak emas seketul brg perhiasan...


balek uma,pas rehat2 sume baru la bukak hadiah uh...fi dpat gelang tikam2 rm2.50 silver..ade la tengok2 kejap waktu lalu sebab bf yang sbuk2 nk p tgok..hrge tayah cakap la..korunk tahu sendiri..fi sendiri pikir 2-3 kali nak beli..diri sendiri pon takde barang2 perhiasan.ade gelang emas tersimpan kat uma,rantai emas mak bagi..2 jew la..terlompat2 dapat hadiah haih..takdelah pai mcm 2..x pernah dapat hadiah yang mahal dan dapat seutas gelang yang cantik sangat...pernah dapat hadiah macam nie jgak tapi seutas rantai la..2x kali dapat rantai tapi berlainan ex la..

fi nak pulang balik kalo mahal sangat..law lebih rm50 2 memang fi kate mahal la..tapi bf ta kasi..die ugut lagi adela...bf suh smpan n jage baek2...soklan yang memang banyak kali fi dapat..
muat x???longgar sangat x???
kalau longgar sangat nanti potong..jatuh nanti..
tangan da la besar macam gajah kecik..
fi pakai tangan kiri memang longgar sikit la..yela,tangan kiri lebih kecik dari tangan kanan..ary nie,dengan nekadnye merasmikan gelang pemberiannya..heee...tapi fi pakai kat tangan kanan la..takut jugak jatuh..nanti nak jawab apew kat bf law hilang..huuu..

xsmpat nak amek pict misz Beauty lagi..
tengok dari jauh jew la yew..
heeeee.......
 
p/s
thankz untuk segalanya..
cinta,kasih sayang,pengorbanan,penantian,kesetiaan
yang awak beri pada saya..
saya tatau nak balas macam mana..
andai satu hari kebahagiaan itu milik kita..
dan selagi masih bernyawa..
fi akan terus mencintai dan menyayangi awak
hingga akhir hayat fi..
i love u more more and more....
thankz 4 your present..
i'm appreciate sangat2...
fi akan jage Misz Beauty baek2..
love u forever...
harap TUHAN dapat lihat dan makbulkan cinta kita berdua
dan satukan hubungan kita...
only u in ma heart...
juz u shamen..

2 org sdg potpet! potpet!!:

Mrs.Imran said...

syoknya makan pizza...HEPI BESDAY...

Efipurpleshine said...

@Mrs.Imran

orang belanje kak..sedap la..huhu..
thankz akk... ^^