Geng Gajusss n Gojess ;)

Wednesday, January 18, 2012

Beranak dalam Perigi


isk3...macam tade tempat lain jew nak beranak..dalam perigi jugak die nak beranak...beranak la kat hospital ke,klinik ke,dalam uma ke,belakang uma ke,halaman rumah ke..ini x,dalam perigi jugak die nak beranak..anak kembar 4 pulak 2..haih...nasib baik la x mati...kalau mati mau nak kena report kat balai..huu...

eh3....tayah la gubra sangat....da xde papew da..semuanya ok....semuanya selamat termasukla emaknya sekali...laki nye mane entah...tatau nak tanggungjawab bawak tempat yang lebih selesa ke..ini tidak dalam perigi jugak yang die berkenan..nasib baek x ujan..kalau ujan mau mati lemas.jadi bangkai kang....

..
...
...
..
..
..
..
..
.
..
..
..
..
..
..
..



ngeh3....fi tak menipu k...fi citer pasal kucing fi..lalalalalala.....sapew rase dirinye tertipu maaf la ye..ngeee..peace.. ^_^

2 org sdg potpet! potpet!!:

Amyra Azhar said...

cehh..hehe comel nye dye n_n

Efipurpleshine said...

@Amyra Azharhuhuhu....mesti tertipu jugak nie..kan3...comel kucingnye ke comel tuannye..hehehe. (perasan..keh3)