Geng Gajusss n Gojess ;)

Friday, January 13, 2012

Stesen Radio Macam Takde Lagu Lain

entry kali nie bukanlah entry cari pasal kew pe..just nak share apew yang fi rase...kalau korunk dengar radio2 kan mesti dengar lagu yang same jew kan....contohnya sekarang nie asik maenkan lagu
najwa latif
1- cinta muka buku
2- carta hati

fourteen
1- berdua bersatu

kru
1- tiga kata
nie antara yang selalu jugak la diulang banyak kali..dalam sehari tatau bapew kali dengar..ade lagu lagu nera,3 suara (jac,ning,shila),amir af9 n latest lagu yang memang fi pon minat...

hoyeahh...lagu2 ombak rindu sekarang asik kuar je kan..may b sebab cternye masih hangat macam pisang goreng lagi kot..2 yang kua jew...

lagu2 yang asik sangat kuar nie bagi orang dengar sampai boleh hafal lirik lagunye bukanlah tak best...tapi pada fi,kan banyak lagu kat dunia nie..artis2 malaysia pon ramai yang wat lagu..kalau asik lagu yang sama memang makin popular la artis2 tue..artis yang kat bawah2 semua macam nyawa2 ikan...kesian diorg..

lagi satu,jangan asik nak mainkan lagu seberang jew..malaysia memang gemar mainkan lagu seberang,orang seberang ade ke maenkan lagu kiter..kalau ade pon sikit jew,x mcm dekat malaysia nie...

bukan nak berceramah tetapi sekadar beri pandangan..tak salah kan kiter sebagai rakyat malaysia menyuarakan pendapat kita..ngeh3...majukanlah industri muzik tanahair..

psstt : kalau rase nak cari artis baru,meh fi tawarkan diri..ngeh3...

2 org sdg potpet! potpet!!:

PhantoMagic said...

Bunkface popular ape kt indon...
Siti Nurhaliza lagi...
Saehu siap nak masuk Maharaja Lawak Mega lagi...
Bangga...Proud to be Malaysian...

Efipurpleshine said...

@PhantoMagic
yupp..yang itu memang kiter x dapat nafikan la..ade diantara artis2 malaysia mencipta nama di negara orang...i'm proud 2 be Malaysian too...