Geng Gajusss n Gojess ;)

Saturday, February 19, 2011

ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST

hi u all....

contest kali nie dianjurkan oleh cik yuz...
syarat2 yang perlu dipenuhi..
  1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
nie belog fi sendiri...x tumpang belog org kan..ok pas...
    2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
ok done..da letak da gmbr yg chomey lote diatas...
    3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )follow juga suda.....namenye efipurpleshine...
    4. letakla gambar korang bertudungurmm...jap ea....ade x eak gmbr bertudung....sat2....
ok da....x chantek pown....
     5.cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)fi mule kai tudung sejak skola la..kan skola wajib kai tudung kan..huhuhu..gurau jew...yg betul2 pakai tudung x bkak blek mase form 6 la...niat di aty memang mahu bertudung terus...law dulu da pakai t tggal lagi...mmg x mnat la bab2 tudung nie...wt rimas jew...tapi skunk da x...rase pakai tudung nie best,dapat tutup aurat..xksah la baju cm ne yg dipakai tp tudung amat diutamakan...d end...pjg2 nnti,pnat lak cik yuz nk bace..huhuhu...
   6. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...mau tag kmai,dayah,kzura..
   7. dan last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik... ok...da siap bru link... :)
HADIAH MENARIK MENANTI ANDA :
TEMPAT PERTAMA - sehelai selendang, brooch tudung (cikyuz buat sendiri tau) & topup RM10
TEMPAT KEDUA - brooch tudung ( cikyuz buat sendiri) & topup RM10
TEMPAT KETIGA - topup RM10

TARIKH TUTUP CONTEST : hujung bulan Mac 2011



2 org sdg potpet! potpet!!:

cik yuz said...

thanks...so sweet :)
comey jer bertudung..
jgn lupe follow update yg seterusnyer... :)

cik yuz said...

thanks..so sweet pakai tudung :)
jgn lupe tunggu update yg seterusnyer :)