Geng Gajusss n Gojess ;)

Friday, February 18, 2011

Contest Pose Menarik

hi3...

ary nie nk join contest..contest kali nie dianjurkan oleh cik nuralyn...
klik gmbr tok join...
syarat2 nye :
1. Mestila kena bikin entry dulu . Simple entry .
 then , letak banner (dlm entry) okayy ?
tak kisah lah klu nk letak d sidebar pun . tp mcm nyusahkan pula . ikot laa .

2. Lepas tu tempek gambar korang SATU sahaja . Not more than that .

3. Tag 3 orang sahaja ! *make sure depa tau .
klu depa nk amik ke tak mau , up to them .
(:

4. Follow blog Nuralyn yg simple saja ni .

5. Nuralyn tak kisah gaya pose korang yg mcm mane asalkan 
menarik . korang nk tunggang tebalik ke hape
tak kisah okay .

6. Siap entry da ? so sekarang , link ja entry korang kat Nuralyn .
Nuralyn akan terjah blog korang !
itu penting .

7. Contest ni untuk kaum sejenis Nuralyn saja .
GIRLS only . huhuhu .

Simple conditions right ?
dah ada contest mesti ada hadiah bukan ?

Hadiah : 
1st - Shawl & Inner (dpt inner sekali)
2th & 3th - Shawl sahaja 

and FYI , tarikh mula 12 Februari - 12 Mac

gmbr yg dipertaruhkan...

fi nk tag:
dayah
kmai
lisa

ok done... :)

2 org sdg potpet! potpet!!:

nuralynZAKREE said...

hye... tQ join contest nih.. dtg usha2 nih haa..
nice to meet u dear (:

Efipurpleshine said...

hye....wlcome cik alyn....
nice to meet u too... :)