Geng Gajusss n Gojess ;)

Friday, February 18, 2011

Contest Kami Pose Comey

hi n hi lagi...


contest kami pose comey dinajurkan oleh cik amni...
syarat2nye :
1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
pix hiasan


OR


RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)


7~tarikh tutup 25 feb 2011

gambar yg dipertaruhkan

kenape nk join contest nie???
sbbnye contest nie menarik..
hdiahnye juga lumayan..
rugi kalau x masuk..

maw tag :
dayah
farah
kmai

1 org sdg potpet! potpet!!:

amny.. said...

thnx join...:DD

best of luck k..

amni folo sini..xD