Geng Gajusss n Gojess ;)

Monday, February 14, 2011

GIVEAWAY BERSATU BY MIMIE & DC

hi u all,

mlm nie nk join contest yg dianjurkan oleh cik mimie ...blog DC nie cm bakery shop..kt ctu kter ley order choc moist,cheese tart,brownies n mcm2 lg....korunk bley la tgok kt blog DC mcm2 ade...harge2nye pown mampu menarik perhatian orang tok membelinya kerana sesuai dengan product yang dihasilkan...

bagi blog cik mimie pulak ia byk mngenai kehidupan cik mimie n kuarge...sonok mmbace nye..


Syarat2 yg sgt mudah dan senang..

1. Mestila blogger yer.. sbb nak kena wat entry bertajuk "GIVEAWAY BERSATU by Mimie & DC" & tepek banner yg atas tue yer..

2. Jadik follower utk 2 blog ini;
http://www.delicious-cuppies.com/
http://mimie1678.com/

3. Copy 2 badge nie letak kat side bar blog..


'Create




4. Entry korang tue citer la apa2 psl dedua blog nie yer..

5. Dah settle sumer, letak entry u olls kat entry GIVEAWAY BERSATU nie..

6. Setiap penyertaan akan diberi satu nombor..
dan 5 pemenang bertuah akan dipilih kat sini.. http://www.random.org/

7. Tarikh bermula dari 14th Feb 2011

8. Tarikh tamat giveaway 28th Feb 2011 @ 11.59pm


 

2 org sdg potpet! potpet!!:

Delicious-Cuppies said...

salam...

Peserta no. 15

Good Luck

Thanks :-)

Efipurpleshine said...

wslm....

thankz cik mimie... :)