Geng Gajusss n Gojess ;)

Sunday, March 6, 2011

"cik azie lucky follower "

hi u all,

di pagi yang indah nie,maw join contest yang pertama..law da kate yang pertama 2 gerenti pas nie byk lagi la 2..heheh....
Syaratnya mudah saja:

1.Follow blog cik azie + blog norzie handcraft(penaja).kata lucky follower kan,so kene la follow.

2.Buat 1 entry simple2 je yang bertajuk: "cik azie lucky follower " dan letak BANNER di atas di entry dan sidebar korang.Jangan lupa backlink kan balik ke blog ni.

3.Tinggalkan link entry anda di ruangan commentcik azie..supaya mudah azie nak check...

Tarikh tutup penyertaan pada 23 mac 2011.

Mudahkan? jom la join.jangan segan2...
kepada mereka yang sudi nak join give away azie ni,sila lah klik heartbeat yang ade di blog azie.nanti masa azie check entry,azie akan klik heartbeat anda semula..

ok suda beres...turnk korunk plak....daa.... :)

1 org sdg potpet! potpet!!:

azie azian said...

azie dh check..thankz ye sudi join..
nanti dtg check namelist ok..
gud luck..:)
azie klik HB+follow...