Geng Gajusss n Gojess ;)

Sunday, March 6, 2011

LIKE AND COMMENT LUCKY PERSON

hi3 lagi...

yang nie khas tok org2 yang ade facebook...dianjurkan oleh cik lynn ....yang nie xde banner..so korunk g kt link die k...

syarat2nye di copy n paste :
1. Tak perlu jadi follower pun. Terpulangla yer.
2. Mesti ada facebook. (PENTINGGG)
3. Tak perlu buat entri. Kalo buat entri dapat bonos point yer.
4. Tak perlu tagged rakan. Kalo buat dapat point lagi.
5. Kena buat ini jer yang penting! 

(Total point kat atas=3 point) + (1 point= Buat langkah kat bawah ni)

Ini adalah untuk kasi lebih banyak chances masa guna random.org sbg pemilihan pemenang yer. 

 Ikut langkah Lin ni yer...



  1. Klik "  " on JobsDB.com Career Expo 2011 fan page
  2. Share kat wall korang sendiri. Copy and paste jer ayat kat bawah ni. Jangan ubah apa2 perkataan pun yer...
    I like it! Join me to be the Fan of JobsDB.com Career Expo 2011 and help me win iPad! Go to this page, and click "Like" on the page, then post the comment "Referred by lynn8384" at this status! You can do the same and wn ipad too!

    *JANGAN UBAH AYAT YER..."


6. Lastly tolong komen kat entri ni dan nyatakan :

  • id FB
  • link url (kalau buat entri)
  • email
7. GA ini akan berakhir pada 13 March 2011 (Ahad) jam 11:59pm
8. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org ataupun yg sewaktu dengannya.
9. Hadiah adalah seperti berikut :

RM10 untuk 5 orang pemenang bertuah! 

maw tag sume kawan2 fi...dayah,sasa,kmai,farah,alia,sume la...join k... :)

1 org sdg potpet! potpet!!:

LyNn'Azlina said...

tg join my ga...sori lmbat terjah yer