Geng Gajusss n Gojess ;)

Monday, May 16, 2011

madah berbalas

Hi u all,

Tade pe nak post sebenarnya..tapi nasib bek ary nie ade juga la bahan nak di sharekan…ary nie dok msg ngan along…nk mghrib tadi,along pown starting ar ngan ayat madah die..may b along igt sajew je,fi hentam balik….ayat madah pertama along send fi da terdelete,ta dapat nak diselamatkan lg..heee…tapi tapew..ayat madah yang seterusnya masih sempat diselamatkan..huhuhu…kitorang sajew jew fight balas ayat madah…hanya untuk suka2…bila otak a set tok madah jew..kua la ayat2 macam kat bawah nie..korunk bace la k…ayatnye tampak ringkas,tapipada yang memahami pasti dapat merasai maksud setiap kata-kata tue..huhu…

Fi - Andai cinta terpatri yang lahir dari 2 hati yang menjadi saksi hubungan ini tok bersama sehidup semati…

Along - Sungguhpun aku sayangkan dia,kerana aku sayang dia,aku hanya mahu bahagia,aku mahu bercinta dengan ikhlas dan bersama kamu selamanya didalam hatiku ini…

Fi - Aku terlalu mencintaimu dengan keikhlasan hatimu,dengan kejujuranmu yan membuat aku tidak sanggup kehilanganmu…hati sepi berlagu pilu pabila kau tiada disisi,bertemankan hati yang kian menyepi,tiada peneman dikala ini,hanya tinggal aku sendiri…

Along - Jika hadirku ini hanya melukakan hatimu selama ini,aku lebih rela menghilangkan diri demi kebahagiaan kamu.alangkah baiknya jika aku tidak pernah wujud dalam hatimu selama ini…

Fi - Cintaku ini hanya untukmu,yang sering membuatku menanggung rindu,kau dan aku kini bersatu,bersama abadi didunia ciptaanku…

Along - Aku tak berhak menerima cintamu yang tulus dan ikhlas ari hatimu kerana hatiku milik sidia,kau berhak mendapat lelaki yang lebih baik dariku…maafkan aku keranamelukai hatimu sekarang,kerana aku tidak mahu melukai hatimu suatu hari nanti

Fi - Bila hati memiliki,bermakna kau juga aku miliki..namun bila hati da benci,kau lepaskanlah aku pergi..kerna aku tiada makna untukmu lagi..

Rase ade lagi tapi da terdelete…k la,nie jew nk share…nyte sume… <3

2 org sdg potpet! potpet!!:

mlyn said...

begitu mendalam.
menusuk ulu hati hingga ke mempedu.

korang nie alami masalah yang sama ker.?
melin doa kan fie and along and tuk melin sekali.
akan temui cinta yang sejati and cinta yang betul betul membahagiakan.

tapi satu jerk kita kena ingat.
sebelum kita jumpa cinta betul betil.
kita akan jumpa yang palsu supaya akan datang
kita akan lebih berhati hati dalam bercinta.

chillllll...lexxx...

SoLy SoLicious said...

Cintakan Allah..kekal abadi ^^