Geng Gajusss n Gojess ;)

Wednesday, May 25, 2011

tragis

hi u all..

fi nk cter sal smlm...x smpat nk cter smlm sbb ngntuk sgt..hehe...semalam pas balik keje,fi kua ar ngan adik n 2 org mmber fi..diowg da tggu fi nk g ronda pasar malam..waktu on the way nak kua dari kampung,n petang 2 budak2 balik skola..

sampai kat selekoh,fi bnti la..ye la nak bg laluan kat budak2 nie..t terlanggar susah plak...da sorang budak nie,pompuan plak 2 dekat selekoh die bleyh bawak laju2...kononnya bleyh lepas la 2...

fi dok diam dalam kete je kat tepi tggu die lalu..last2 dak pompuan 2 xtaw mcm mne bleyh terbabas masuk semak..terpelanting jugak la budaknya..

fi yang tengok pun da gerun..fi nak turun,tapi tak berani sebab takut t fi yang disalahkan..heee...teruk punya olang la.hahha...lagipun ramais budak2 lepak diowg yang g tolong..melainkan tade orang baru fi turun g tolong dia..hahaa....memang jahat..

harap2 budak 2 ok la..fi tgok dari cermin budak 2 bleyh bangun...ary nie entah boleh g skola ke x..slalunya time excident memang x rse sakit..tapi t da lame sikit baru terasa sakitnya...

tapi nasib baek la budak 2 x langgar tiang eletrik...law x tatau la ape jadi kat die...mintak dijauhkan la...trauma uh tengok...

mlm 2 plak nyaris2 nak langgar kete orang..pas uh,nak terlanggar kucing,pas uh nak terlanggar budak india naek basikal...adeyssss....dalam aty doa jew la..alhamdulillah kami sume pulang dengan selamat...

berhati2 tak kira dimana anda berada..
jangan la berkhayal ketika memandu (nasihat tuk diri sendiri)
sayangi diri dan orang tersayang... =)

1 org sdg potpet! potpet!!:

nukilanaffiza... said...

wuish...banyaknya dugaan cik efi nih..nasib baik selamat semuanya...

hati2...kengkadang kalau kita tgh sibuk tgk orang kita plak langgar orang...